Muzikanten

Sketchtival is op zoek naar bandjes en sing-songwriters die hun act willen tonen.

Voor bandjes hebben wij de volgende opties: 10 minuten achter elkaar (daarna pauze en dan weer 10 minuten optreden enzovoorts) of een half uur en dan klaar. Dit kan de hele dag, een halve dag of maar een uur. De keuze in aan de bands! Afhankelijk van het aantal bandjes dat zich aanmeldt, bepalen we uiteindelijk de dagindeling.

Voor singer-songwriters hebben we de volgende opties: Op de locatie (Fort Maarsseveen) zijn verschillende podia en plekken (van verschillende grootte) en de singer-songwriter mag het zo gek maken als hij/zij zelf wil (1x per uur, 1x per kwartier, 1x per 10 minuten of zelfs maar 1x in totaal, hoewel we hopen dat het werk vaker te zien is!). De singer-songwriter mag de hele dag optreden, maar er ook voor kiezen om een uur op te treden. De keuze is aan de singer-songwriter!

Sketchtival wil ook workshops voor makers organiseren, gegeven door ‘namen in het veld’ (dit tegen een inleg). Sketchtival verzorgt kosteloos de locatie (Fort Maarsseveen) en de techniek om op te treden.

Het enige wat gevraagd wordt is enthousiaste makers die er, samen met TG Curtains-Up, een bruisend festival van willen maken!